Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Destiny Hope Cyrus eller Mailey Ray Cyrus

Av Ella - 22 oktober 2008 13:33

hej hej alla bloggare!!!


För dom som ej vet de så är Mailey Cyrus min idol.(och Jonas Brothers)

                                                  
                                                  
                       

Bakgrundsinformation
Födelse namn:Destiny Hope Cyrus
Född:23 november 1992
i Nashville, Tennessee, USA
Ursprung:Franklin, Tennessee, USA
Genre: Pop Rock, Teen pop
Yrke:Sångerska, skådespelerska, låtskrivare,
Instrument:sång, elgitarr, akustisk gitarr
aktiva år: 2003-nu
Miley Ray Cyrus (född Destiny Hope Cyrus

 den 23 november 1992) . Cyrus är känd som Miley Stewart / "Hannah Montana" i TV-serien Hannah Montana på Disney Channel. 
                                                  
                                                  
                   
Cyrus blev en sensation efter Hannah Montana debuterade i mars 2006. Efter framgångarna med den visar, i oktober 2006, ett soundtrack CD släpptes i vilken hon sjöng åtta låtar från showen.

 I december 2007 var hon rankad # 17 i listan över Forbes Top Twenty Superstar medelinkomsttagare under 25 år med en årlig tjänar på US $ 3,5 miljoner.

I december 2007,

att hon arbetar på en film spin-off av Hannah Montana,

som heter Hannah Montana: The Movie som Utgivningsdatum har nyligen flyttat upp till den 10 april 2009.
                                                  
                                                  
               

Cyrus föddes i Nashville, Tennessee,dotter till Leticia "Tish" (f. Finley) och land sångaren Billy Ray Cyrus,och barnbarn i till Ron Cyrus. Hon har två äldre halv-bröder, Christopher och Trace.Hon har även en äldre halv-syster, Brandi, en yngre bror, Braison , Och en yngre syster,

 Noah, som också är en skådespelare. Hon hette Destiny Hope eftersom hennes föräldrar trodde att hon skulle åstadkomma stora saker. Cyrus fick hennes smeknamn "Miley" eftersom hon log

( "Smiley ") Som ung.
Cyrus deltog Heritage Middle School och var en Cheerleader,

och nu går till skolan på ett ställe som heter Val för ungdomsfrågor.Hon har också en privat handledare på uppsättningen av hennes tv-show. Hon växte upp på hennes föräldrars gård utanför Nashville, Tennessee.Hon deltog i People's Church i Nashville, Tennessee.

Disney karriär
Cyrus var tolv år gammal när hon ursprungligen

 auditioned för Disney för ledande roll för Miley Stewart /Hannah Montana,

samt visa sin "bästa vän" roller,

men Disney Channel befattningshavare bedömas henne

för att vara alltför små.

Men Cyrus var långlivade i sin önskan att vara en del av Hannah Montana,

 så Disney kallade henne tillbaka för ytterligare prov.

Enligt Disney Channel Executive Vice President Gary Marsh, Cyrus valdes för att visa på grund av hennes energiska och livliga prestanda och sågs som en person som "älskar varje minut av livet",med "vardagliga relatability av Hilary Duff och scenen förekomst av Shania Twain ".

Hon tillbringade flera år försökt bli av med henne Southern accent, men i slutändan Disney ville att hon skulle återuppliva den.

Senare i en ovanlig twist, Cyrus hade till prov hennes egen far, Billy Ray Cyrus, för att se om han skulle passa in i rollen som Hannah's pappa.

Cyrus närvarande stjärnor i Hannah Montana som leder

karaktär Miley Stewart, vars alter ego är den popmusik känsla Hannah Montana. Cyrus också utför i egenskap av Hannah Montana på album och konserter. Cyrus också dök upp i Disney Channel Hannah Montana befordran "Hannah Montana: s Backstage Secrets", där hon beskriver Hannah Montana i en påhittad intervju som i showen är kanon.
Cyrus hade en kort kamé i 2007 TV-filmen High School Musical 2

 krediteras som "Girl på Pool", där hon dansade före utgången krediter framför poolen bär en gul baby doll början och denim Bermuda shorts. Cyrus också gäst-stjärnmärkta som yatta på Disney Channel's Kejsarens nya skola. Samtidigt deltog i Harry Potter och Fenixorden premiär,

Cyrus uppgav att de arbetar på idéer för en Hannah Montana filmen.

Funktionen längd film ska produceras av Cyrus: s både på och utanför skärmen pappa, Billy Ray Cyrus.Hannah Montana: The Movie är planerad till den 1 maj 2009 release.

Cyrus var inbjuden att presentera låten

 "Så You Know" från filmen Förtrollad på 80 Academy Awards.

 Hon är också värd för 2008 års CMT Music Awards med sin far i april.

Den 9 april 2008, Cyrus dykt upp på American Idol Fundraiser visa Idol Ger Back, som utför "Bra och Broken" och "Vi ses igen". Hon berättade för publiken att det alltid har varit en av hennes drömmar ska visas på American Idol. I augusti 2008, Miley värd och utförs på Teen Choice Awards.
Musik karriär
Studio album Walt Disney Records släppt en första Hannah Montana soundtrack, den 24 oktober 2006. Ljudspår ingår åtta av de låtar som Cyrus utföras som Hannah Montana. Cyrus också undertecknat ett fyra-albumet stora skivkontrakt med Hollywood Records för hennes egna album. Albumet fick sedan ut två gånger - en Holiday Edition med Cyrus: s täckning av "Rockin 'runt julgran" och en specialutgåva med "Nobody's Perfect". Cyrus också öppnas för Cheetah Girls 2006, som på 20 dagar av sitt 39-stadsrundtur.Den 26 juni 2007, exakt åtta månader efter den första soundtrack, Cyrus släppt en dubbel album Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Den första skivan fungerat som den andra Hannah Montana soundtrack, medan den andra skivan var Cyrus debut soloalbum som sig själv. Hon skrev åtta av tio låtar, krediteras av hennes födelse namn Destiny Hope Cyrus. Den enda "Vi ses igen" blev Cyrus första låten att komma in på topp tio på Billboard Hot 100.
Drygt ett år senare, Cyrus släpps hennes andra studio album under

sitt eget namn. Breakout är det första Miley Cyrus album som inte har något samband med Hannah Montana franchise. Den albumets första singel, "7 saker", blev hennes högsta kartläggning enda.

Turne 
 Miley med dansare, Ashlee Nino och Michelle Amanda "Mandy" Jiroux.Cyrus utföras både som sig själv och sin karaktär som Hannah Montana på nordamerikanska bästa av två världar Tour som inleddes den 18 oktober 2007 i St Louis, Missouri, turnén förlängdes på grund av hög efterfrågan, fram till den 31 januari 2008, med 69 totalt datum, 14 fler än tidigare planerat. Den Jonas Brothers var öppnandet agera under större delen av turen.Tour biljetter för varje dag som säljs ut på rekordtid efter det att de började säljas, besvikelse stort antal fans.Turnén spelades in och ut till biografer i Disney Digital 3-D. Konserten filmen väckt i $ 8651758 på sina inledande dagen, och fortsatte vidare till grov $ 31117834 för att avsluta helgen, vilket gör den till den högsta givna öppnande helgen för en film att avges under 1000 skärmar, och den 26 juli 2008 det släpptes på Disney Channel.Även om det ursprungliga köra i teater berodde på senaste för bara en vecka, Disney förlängas filmens köra på obestämd tid på grund av efterfrågan av fans.Den 14 september 2008, Cyrus,

tillsammans med andra artister, som utförs på Gibson Amphitheater i Universal City, Kalifornien för City of Hope Benefit Concert som kommer att bidra till att öka för cancerforskning och utbildningsprogram.

Privatliv
Cyrus är goda vänner med andra Hannah Montana co-stjärnor Emily Osment och Mitchel Musso, ofta textning och konferenssamtal varandra under upptagen dagar.Miley Cyrus har också lärt Emily Osment hur man spelar gitarr och Osment lärt Cyrus hur man kan sticka. Hon är också vänner med stjärnor av den mycket framgångsrika TV-filmen High School Musical, inklusive Vanessa Hudgens och Zac Efron, och The Suite Life of Zack & Cody stjärnor inklusive Brenda Song och Ashley Tisdale. 
hon har varit med i Oprah Winfrey Show, hon uppgav att hon ser upp till Hilary Duff som sin förebild.Hon har också många husdjur, inklusive hästar, hundar, katter, fisk och kyckling.Den 29 januari , 2008 Miley Cyrus meddelade sin avsikt att officiellt ändra hennes namn till "Miley Ray Cyrus," hennes mellannamn återspeglar att hennes far.Namnbytet blev officiellt den 1 maj 2008. I en intervju med USA Today, Cyrus var sagt hennes tro är "viktigast" och är anledningen till att hon arbetar i Hollywood. När hon intervjuas av Parade, hon tillade att hon deltar i kyrkan regelbundet med sin familj.Början i februari 2008, Cyrus och hennes kompis Mandy Jiroux (som också är en säkerhetskopia dansare för Cyrus) har varit att skapa videor på YouTube heter The Miley och Mandy Visa.Under 2007, Cyrus gjort ett stort bidrag till City of Hope, med $ 1 för varje "Hannah Montana" konsert biljett säljs. Hon sa att "cool grej om att vara en del av City of Hope är att de är en cancer Research Center. De är inte bara att hjälpa barn som är där, men också ta reda på hur de kan bota dem genom att räkna ut vad exakt är/händer, vilket är fantastiskt. 
I september 2008 frågan om Seventeen Magazine, Cyrus uppgav hon var i en relation med Nick Jonas av Jonas Brothers för 2 år, och att de två "var förälskade". De bröt upp i slutet av 2007 och hon skrev en låt om honom.Cyrus är hypoglycemic och håller det under kontroll med sin kost.
Cyrus firade hennes födelsedag med en välgörenhet välgörenhetsmiddag på Disneyland, som avslutades tidigt för evenemanget deltog 5000 fans på $ 250 per biljett.Intäkterna gick till välgörenhet ungdomstjänst Amerika, ett volontärarbete för ungdomar organisationen. Tio utestående ungdomar volontärer från Ungdom Service America inbjudits att delta,och senare på kvällen, Cyrus fram ett $ 1 miljon check till de organisationen.Hon gav också ett musikaliskt resultat för deltagare, sjunger fyra av hennes Breakout låtar.

Filmer
2003:Big Fish STYMIE flickvän fakturerat som "Destiny Cyrus".
2007:High School Musical 2(Girl på Pool som görs för TV)
2008:Hannah Montana & Miley Cyrus: bästa av två världar konsert Hannah Montana / hon huvudrollen
2009:Hannah Montana: The Movie Miley Stewart / Hannah Montana huvudrollen

TV
2006:nuvarande Hannah Montana Miley Stewart

/ Hannah Montana ledande roll
2007-2008:Ersättarna Celebrity Starrs röst (enÅterkommande roll)
2007:Kejsarens nya skola (yatta, Mudka: s Kött Hut Servitören Beckys röst.Återkommande roll )

Utmärkelser
År Titel Award utses arbete resultat
2006-2007 Golden Icon Awards bästa barn förebild själv vann
2007 Kids' Choice Awards favoritprogram skådespelare Hannah Montana
Teen Choice Awards TV skådespelare komedi
Summer konstnären själv
2008 Video Music Awards Best New Artist 7 saker utses
Teen Choice Awards kvinnliga konstnären själv vann
TV skådespelare komedi Hannah Montana
Young Artist Awards prestanda i en TV-serie
Kids' Choice Awards favorit kvinnliga sångare själv
Favoritprogram skådespelare Hannah Montana
Europe Music Awards nya lagen själv utses
Australian Kids' Choice Awards favorit internationella Singer själv vann
Favoriten internationella TV-stjärna.


bild på miley cyrus          & på hannah montana

            

the best of both worlds



Puss å kram majbarn:D

Dagens ord:Miley.


 
 
Lovisa

Lovisa

10 november 2008 17:05

Fan va kul att jag har hittat någon som oxå ¨har Miley Cyrus som idol :) verkligen jättekul . känner mej lite ensam för det finns inga som har henne som idol heheh :P

http://har ingen blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 5 april 2009 13:17

Heeeej!!!!!!!!!!!!!!! Fett längesen jag skrev nu.men besökarna hänger kvar :) tack!!!  <33333333333333333333333 men jag har en ny blogg nu. på blogg.se hahaha kmr not säga vad den heter  men ni kan få ngr ledtrådar ;) :)   Jag älskar ju sparv ar o...

Av Ella - 4 mars 2009 16:25

Heej hej!!!Jag var ovanligt seg i morsse (ler hure stavas :P) .vet inte varför men jag var bara det.Inte för att jag är nån speciell höjdare för att komma upp ur sängen på mårnarna.Skippade frukosten och tog bara ett glas mjölk.och det skulle jag kan...

Av Ella - 3 mars 2009 16:22

Heeeej skriver inte så bra idag "/ och kmr inte kunna skriva så mycket . Stukade handen på jumpan i dag :( . Det gör SSSSSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ont!!!!!!!!    haha men annars hare gått bra i skoooolan :d . Ska gå och plugga lite tyska nu så ses sena...

Av Ella - 2 mars 2009 16:25

Heeeeej!!!   I dag vare skolan igen då :( . Men måndagar är rätt okej :) Vi har bara rooliga lektioner då . exp SO idag var båda våra mentorer sjuka.Och våran ena mentor är SO lärare också.Så efter som hon var sjuk så hade vi en vikarie :) .Fast den ...

Av Ella - 28 februari 2009 23:36

TACK FÖR KOMMENTAREN MOSTERN MIN!!!!!! <33333         !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÄLSKAR ALLA ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Presentation

Omröstning

Varför läser du majbarns blogg?
 den är rolig att läsa :)
  Jag brukar inte läsa den men ska kanske börga göra det :)
 Det har blivit en dela av vad jag gör när jag sitter vid datorn :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards