Alla inlägg den 23 januari 2009

Av Ella - 23 januari 2009 23:55

hej hej alla bloggisar :) :D !!!


Jag lina och bex gick och mötte upp Linnea och michaela vid hemköp efter lina ätit :) .Sen typ vaar vi där och bara "hängde" ett tag och pratade med några andra som var där :) .Dom var fett gyyliga!!! :D haha. Sen gick vi runt lite i prästgårn och sen gick vi hem till mig.Jag lina och bex sminkade linnea och michaela (till typ fjortisar ) haha :) .Sen nu typ smög jag i väg till datan :d och skriver lite om min kuliga kväll haha :d .Vi sitter typ och pratar om allt möjligt.Typ killar kläder och om sånt tjejer pratar om.Haha jag typ "blev kompis" med michaela typ nu .Eller jag har ju känt henne lite sådär men nu är vi typ kompisar haha men ja ja :d .Sen Linnea är en barndoms kompis till mig  :D.


Sen nu sitter jag typ och chattar med simon och tina :D :D .Simon går i min klass och ska fixa "design" eller hur det stavas hihi(asså en bild där det står majbarn)TAAAAAAAACK SIMMMMMMMMOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D


skriver väl ett inlägg i morrn då  :D


tack en gång till till simpan :d


puss och kram majbarn<3<3<3

Av Ella - 23 januari 2009 19:32

HEJ HEJ jag vet att jag nyss va inne och skrev ett innlägg men nu har sötisen bex precis kommit. :d Hon har sin lugg framme hihi den ser man nästan aldrig :D .haha skulle bara skriva det haha jga är fett tråkigt eller jag har tråkigt.


Rebecca "tollar" för mig (hon är inte bra) :D och nu slår hon på jockes lilla boxningsboll och lossas att det är en jätte elak tjej i 6b.(hahaha häxan assså några vet vem det är tror jag)



pussis och kramis majbarnis :) :D :D :D :D

Av Ella - 23 januari 2009 19:18

Tja tja !!! :)


Lina har precis gått hem för hon skulle äta :) .Sen ska hon typ komma hit igen :d .Sen ska vi gå och möta Bex . ;d . om ni undrar varför jag gör :d i sället för :p .Så är det för att jga har märkt att under dom senaste dagarna som har jag suttit och funderat precis så här :d .haha (lol men endå).

Bexi och lini ska sova hos mig :d det kommer bli kul hoppas jag.Fast vi kommer typ vara ute med några sen(hoppas jag att vi får tag på några oxå)

:D (tex några snygga killar)haha.Dagen gick hyffsat snabbt i dag i skolan.Vi hade ett jätte lätt engelska prov.OCh sen är jag typ jätte glaad för att jag kan alla frågor tilll no provet utan till XD XD Xd haha (stolt).




Jag tror i allafall på att det kommer bli en toppen kväll som ni får höra mer av sen.(haha det rimma lite :d )


pussis och kramis av majbarnis :d


Presentation

Omröstning

Varför läser du majbarns blogg?
 den är rolig att läsa :)
  Jag brukar inte läsa den men ska kanske börga göra det :)
 Det har blivit en dela av vad jag gör när jag sitter vid datorn :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards